Carnavalsquiz van de Feestneus en de Comm verzet; 20 maart

Beste deelnemers van de Gruusbekse carnavalsquiz,

Helaas hebben wij slecht nieuws. Ook zaterdag 13 februari 2021 kan De Quiz NIET doorgaan. De huidige regels laten dit simpelweg nog steeds niet toe. We hebben meerdere scenario’s bekeken zoals bijvoorbeeld het tijdstip naar de middag te verplaatsen, maar omdat er al allerlei andere leuke carnavalsactiviteiten worden georganiseerd willen wij niet in hun vaarwater gaan zitten. Daarnaast is ook de regelgeving omtrent het organiseren van een quiz veranderd in de afgelopen weken, waardoor ook wij weer even terug naar de tekentafel moeten.

Maar wij geven niet gauw op.

Zoals een van de mede-organisatoren zei “Ik vier het hele jaar door carnaval”. En onder dat mom wordt de Quiz weer verplaatst. Namelijk naar zaterdag 20 maart a.s. Dan gaan wij voor driemaal is scheepsrecht. Of anders voor een vierde verplaatsing, want: wat in het vat zit verzuurt niet. De nieuwe datum van De Quiz is zaterdag 20 maart 2021. Hopelijk laten de regels het dan wel toe om De Quiz alsnog te kunnen organiseren.

Het inschrijfformulier blijft nog open staan dus opgeven kan nog > hiieeerrrrrr!

Wij wensen iedereen ondanks alle maatregelen en beperkingen een geweldige carnaval! Maak er thuis, gezellig met de familie iets moois van! Of spijker je carnavalskennis weer een beetje bij. Voor nu: blijf gezond en hopelijk tot 20 maart 2021, live bij Omroep Berg & Dal.

Organisatie DE GRUUSBÈKSE CARNAVALSQUIZ

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties