Bruukse Voyer Hans Holthuysen Prins Ummenie de 62e

Dizze Bruukse Voyer mikt mè ollie de carnaval moijer.

Met dit motto zal Hans Holthuysen het aankomende carnavalsseizoen namens CV Net Aecht, tijdens hun jubileumseizoen, de scepter gaan zwaaien over Het Keulen van Gelderland.

Hans werd op 24 november in een bomvolle Café Zaal Hopmans onthuld door middel van het spel de Alleskunner. Achteraf was dit een duidelijke hint aangezien Hans zelf, voor zijn lidmaatschap bij CV Net Aecht vanaf 2017, ook lid is geweest van CV de Niksnutters. Ter gelegenheid van het 66 jarig bestaan van CV Net Aecht is er bewust gekozen voor een Ummenie vanuit de vereniging en Hans was hiervoor al een aantal jaar de perfecte kandidaat.

Hans (59) is geboren en getogen op de Breedeweg, getrouwd met Marieke en samen zijn zij de trotse ouders van dochters Deveny en Cherelin. Hans is al vele jaren werkzaam bij Kegro deuren en staat binnen carnavals-vierend Groesbeek bekend als een echte knuffelbeer. Binnen Net Aecht is hij zeer actief, vooral binnen de wagenbouwcommissie, als lid van het CBL (Carnavals Bouw Locaties) en als lid van de werkgroep van het Sökske.

Hans zal dit seizoen worden bijgestaan door vorstin Cherelin Holthuysen en vorst Marcel Noij. Zijn hofdames zijn Marieke Holthuysen, Linda Graat, Ida Rutten, Nancy Schoofs, Antoinette Kokke, Suzan Kroes, Demi Noij en Marie-José Peters. Ook hofnar Demi Evertse zal dit jaar niet ontbreken.

Receptie

Wil je de nieuwe Ummenie komen feliciteren? Dit kan tijdens de receptie die hem wordt aangeboden op zondag 7 januari vanaf 13.11 uur bij Café Zaal Ton Oomen aan de Reestraat in Groesbeek. Hans als jubileumprins van Net Aecht? Dat zit wel snor!

Het prinsenlied

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties