CV Net Aecht presenteert Prinses Larissa Janssen

Afgelopen zondag 21 november is in een live uitzending van RTL Boulevard de nieuwe hoogheid van CV Net Aecht onthuld. Larissa Janssen zwaait het aankomende seizoen de scepter over het Keulen van Gelderland namens CV Net Aecht. Larissa is 28 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Het carnaval vieren is haar met de paplepel ingegeven doordat haar vader lid is van de prominentenclub van De Dwarsliggers uit Malden. In haar vroegere jaren is Larissa daar lid geweest van de dansgarde.

Dit seizoen zal Larissa de onderscheiding van hofkelner van haar opa uit 1999 dragen als eerbetoon aan haar opa welke kortgeleden is overleden. Ze is woonachtig op De Horst en werkzaam in de wijkverpleging. Larissa wordt dit seizoen bijgestaan door 2 Vorsten wetende haar echtgenoot Wesley Janssen en Patrick Jochems namens CV Net Aecht. Haar hofdames zijn Sharon Janssen, Cindy Weijers en Mariëlle Timmer. Met haar motto, ‘Samen zette weej Gruusbek op de kop’ is Larissa van plan om er een fantastisch carnavalsseizoen van te maken.

Je kunt Larissa en haar hofstaat persoonlijk feliciteren tijdens de receptie op zondag 9 januari vanaf 14.00 uur bij Café/Zaal Oomen gelegen aan de Reestraat op De Horst in Groesbeek. CV Net Aecht wenst u allen een fantastisch seizoen toe.

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties