NasePop XL – Grootser, gekker, gezelliger!

Legendarisch

Meer woorden hoeven we aan de eerste editie niet vuil te maken. Want als je erbij was weet je waarom. Als organisatie ga je dan nadenken, kun je hier nog wel overheen of er zelfs bij in de buurt komen? Moet er nog wel een tweede editie komen? Of laten we het bij deze legendarische dag. Wij dachten dat kunnen we Groesbeek niet aandoen, dus we gaan er weer voor met de vele schlagergroepen. We gaan niet zeggen wat er allemaal gaat gebeuren maar we gaan ervoor zorgen dat het dit jaar grootser, gekker en gezelliger gaat worden. Althans, we gaan een poging doen! Hopelijk gaan we u weer verassen.

We starten om 19:11 uur met het programma, dit is eerder dan vorig jaar! De SOK-tent zal na de kindermiddag niet sluiten. Tot carnavalsmaandag!

Aanmelden schlagergroepen

Willen jullie met jouw CV je eigen (oude) schlager komen zingen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier. Je hoeft hiervoor dit jaar niet mee te hebben gedaan met het schlagerfestival, we vinden het juist geweldig als de oude toppers ook voorbij komen! Het aanmeldformulier en verdere informatie voor groepen vind je door op onderstaande knop te klikken.

Facebook

Volg het Facebook evenement en laat weten dat je erbij bent!

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gruusbek38
4 jaren geleden

Moi keh