NasePop XL

Maandag 20 februari, 18:11 uur @ SOK Feesttent.

NasePop XL

In verband met het verwachtte drukke programma zullen we om 18:11 uur starten met de optredens in de feesttent van ’t SOK. Dit is eerder dan voorheen. De tent zal na de kindermiddag niet sluiten.

Deze avond zal draaien om schlagers, schlagers en nog eens schlagers… De tent zal weer worden omgebouwd tot “de grootste kroeg van Gruusbek” mét een bar op het podium en een catwalk eraan vast. Na het optreden kan je dan op het podium in de kroeg een biertje komen drinken met iedereen die mee heeft gedaan met het optreden, zo wisselen we elkaar af.

Aanmelden

Willen jullie met jouw CV je eigen (oude) schlager komen zingen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier. In het aanmeld formulier geef je de 1e en 2e keus aan voor de nummers van jullie zelf, die jullie willen zingen. Het zou leuk zijn als er vooral ook wat oudere schlagers voorbij komen. Het aantal inschrijvingen bepaalt hoeveel nummers er gedaan kunnen worden, geef dus het nummer dat je sowieso wilt doen op bij je 1e keus. Op basis van de inschrijvingen wordt er een tijdsplanning met nummers gemaakt, deze zal in een groepsapp met alle contactpersonen medegedeeld worden.

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 5 februari.

De Gruusbekse schlager medley

Ook dit jaar willen we weer een medley in elkaar knutselen van ongeveer 30 minuten. Deze zal van te voren in elkaar gezet worden met nummers van alle deelnemende groepen. We zullen dan samen met alle zangers deze live gaan doen op het podium. Dit zullen we eerst samen afstemmen (in de groepsapp). Geef in het aanmeld formulier aan of je hier ook aan mee wilt doen.

[gravityform id=”12″ title=”true” description=”true”]