NasePop XL

Maandag 12 februari, 19:00 uur @ SOK Feesttent.

NasePop XL

In verband met het verwachtte drukke programma zullen we om 19:00 uur stipt starten met de optredens in de feesttent van ’t SOK.

Deze avond zal draaien om schlagers, schlagers en nog eens schlagers… De tent zal weer worden omgebouwd tot “de grootste kroeg van Gruusbek” mét een bar op het podium en een catwalk eraan vast. Na het optreden kan je dan op het podium in de kroeg een biertje komen drinken met iedereen die mee heeft gedaan met het optreden, zo wisselen we elkaar af.

Aanmelden

Willen jullie met jouw CV je eigen (oude) schlager komen zingen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier. In het aanmeld formulier geef je de voorkeur aan van het nummer dat je wilt zingen. Het zou leuk zijn als er ook wat oudere schlagers voorbij komen en niet alleen van dit jaar. Het aantal inschrijvingen bepaalt hoeveel nummers er gedaan kunnen worden, geef dus het nummer dat je sowieso wilt doen op. Mocht er ruimte zijn voor meer nummer neem ik daarover contact met je op. Op basis van de inschrijvingen wordt er een tijdsplanning met nummers gemaakt, deze zal in een groepsapp met alle contactpersonen medegedeeld worden.

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 28 januari.

Verdere invulling van het programma

Dat blijft nog eventjes staatsgeheim. 🙂

Aanmeldformulier