NasePop XL

Maandag 4 maart, 20:30 uur @ SOK Feesttent.

NasePop XL

Op carnavalsmaandag zal vanaf 20.30 uur “NasePop XL” plaatsvinden in de feesttent van ‘t SOK. Deze avond zal draaien om schlagers, schlagers en schlagers… De tent zal worden omgebouwd tot “de grootste kroeg van Gruusbek” mét een bar op het podium en een catwalk eraan vast. Na het optreden kan je dan op het podium in de kroeg een biertje komen drinken met iedereen die mee heeft gedaan met het optreden, zo wisselen we elkaar af.

Aanmelden

Willen jullie met jouw CV je eigen (oude) schlager komen zingen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier. In het aanmeld formulier geef je de 1e, 2e en 3e keus aan voor de nummers van jullie zelf die jullie willen zingen. Het zou leuk zijn als er vooral ook wat oudere schlagers voorbij komen. Het aantal inschrijvingen bepaalt hoeveel nummers er gedaan kunnen worden, geef dus het nummer dat je sowieso wilt doen op bij je 1e keus.

De Gruusbekse schlager medley

Het idee is om met zo veel mogelijk groepen een medley in elkaar te zetten van +/- 20 minuten. Deze zal van te voren in elkaar gezet worden met nummers van alle deelnemende groepen. We zullen dan samen met alle zangers deze live gaan doen op het podium. Dit zullen we eerst samen afstemmen (in een groepsapp). Geef in het aanmeld formulier aan of je hier ook aan mee wilt doen.

Aanmelden niet meer mogelijk, VOL!