NasePop XL (aanmelden groepen)

Op carnavals maandag wordt de tent weer omgetoverd tot het grootste tuinhuiskroegje van Groesbeek. Wat begon in het tuinhuisje bij pap en mam op De Horst is uitgegroeid tot één van de mooiste feestjes tijdens de carnaval, waar heel Groesbeek bij wil zijn. De organisatie van Nasepop is altijd uniek. Gekke ideeën vliegen voorbij en worden gevormd tot daadwerkelijk uitvoerbare plannen. En daarom vragen wij ons af of Groesbeek wel klaar is voor nog een legendarische editie van NASEPOP? Wij zijn daar niet bang voor! Wij gaan er alles aan doen om in de grootste tuinhuiskroeg van Groesbeek een spectaculaire editie vol met verrassingen van NASEPOP XL neer te zetten. Zo zal natuurlijk de langstdurende live medley van Nederland weer voorbij komen en…. Dat houden we nog even als een verrassing!

We starten om 18:11 uur met het programma, dit is eerder dan voorheen! Tot op NASEPOP XL m.m.v. Lars “Nase” Derks, DJ Siepie en vele schlagergroepjes!

Aanmelden schlagergroepen

Willen jullie met jouw CV je eigen (oude) schlager komen zingen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier. Je hoeft hiervoor dit jaar niet mee te hebben gedaan met het schlagerfestival, we vinden het juist geweldig als de oude toppers ook voorbij komen! Het aanmeldformulier en verdere informatie voor groepen vind je door op onderstaande knop te klikken.

 

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul
1 jaar geleden

Prachtig feest