Rondje Polonaise zaterdag voor de laatste keer dit seizoen live!

Al weken lang is het één en al gezelligheid in de studio van omroep Berg en Dal. Martijn Schmierman, Eline de Valk en Jan Zwitserloot verwelkomen alle schlagergroepjes tijdens hun uitzending. Niks is te gek voor deze twee heren en dame. Vol passie geven zij zich met z’n drieën over aan alles wat met carnaval te maken heeft in onze gemeente Berg en Dal.

Niet alleen de Schlagergroepjes of de Prinsen, maar ook de wagenbouwers worden bezocht. Rob van Grinsven en Louis Bloemers nemen deze taak vol plezier opzich. “Ze nemen een kijkje in de bouwschuren waar de bouwers al weken mee bezig zijn. Het is al heel wat, wat ze gedaan hebben maar er moet nog ontzettend veel gebeuren. De bouwers zorgen ervoor dat we wederom fantastische optochten hebben en wij kunnen genieten van al dit pracht en praal”.

Groots nieuws

Aanstaande zaterdag (23 februari 2019) is de laatste uitzending van het ‘Rondje Polonaise’. Wees niet getreurd want de organisatie is zeker weer van plan om volgend jaar voor u klaar te staan! Het wordt weer een knotsgekke uitzending met allerlei verassingen, hebben Martijn en Jan ons beloofd. Een ding verklappen ze wel alvast, “Maarten Rikken mede presentator van het schlagerfestival komt zaterdag langs. En die komt niet zomaar langs maar met groots nieuws!”

Bent u nou ook nieuwsgierig wat hij ons te vertellen heeft, luistert u dan mee aanstaande zaterdag op Omroep Berg en Dal bij het Rondje Polonaise!

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties