Da Hindurt Nie wint 4e SchlagerQuiz

Zaterdag 21 december stond de 4e editie van de Gruusbekse SchlagerQuiz op het programma. In een goed gevulde Nachtwacht in De Linde deden tien groepen een gooi naar de Hentje Rouw Wisseltrofee.

De organisatoren en presentatoren Rob van Grinsven en René Wijnhoven (tevens oud-winnaars) vuurden in 8 rondes ongeveer 100 vragen op de deelnemers af. De avond begon met een modeshow, waarin leden van De Restantjes diverse kostuums showden waarin ooit is opgetreden op het schlagerfestival. Het was hierbij aan de deelnemers om hierbij de goede artiest en schlager te benoemen. In de laatste ronde deden twee leden van Uut de Moat diverse danspasjes na van schlageroptredens. Ook hierbij moesten de deelnemers de bijbehorende schlager raden.

Op het einde van de avond, toen alle antwoorden waren nagekeken en alle punten waren opgeteld, bleek dat CV Da Hindurt Nie hun titel geprolongeerd had. Ze hadden ruim meer punten dan de nummers 2 en 3. Tweede werden De Ge-FOEK-ste (een team met leden van ’n Gefoekst Trûpke, Un Poar Moije, Beh Joe, Uut de Moat, Bor Moi, Moezalig Alléen, ’t Knalt D’r Uut en Da Krölt) en de derde plek was voor CV Nöl Mar Nie.

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties