[update] Schlagerfestival en Vrienden van Gruusbek Live

De winnaars zijn bekend! Na het uploaden van de laatste schlager van dit jaar, Aarm Snuutje, kwam het aantal liedjes op 963.

Het lag allemaal dicht bij elkaar, maar het lijkt wel of er twee personen zijn die alles geteld hebben; Mandy van Rens en Coby Eikholt hadden het exacte aantal! Ze zullen de 1ste en 2e prijs verdelen; beide 1 kaartje voor het schlagerfestival en 2 kaartjes voor Vrienden van Gruusbek Live. De 3e prijs gaat naar Pim Sollie met 2 kaartjes voor de Vrienden van Gruusbek Live.

De winnaar van de Facebook-actie is Regina Weijers geworden (2x schlagerfestival) en op de tweede plaats Job Prudon (2x Vrienden van Gruusbek live).

Gefeliciteerd! Er komt een berichtje jullie kant op.

De organisatie van het schlagerfestival heeft laten weten dat alle (ongeveer 1800) kaarten voor het schalagerfestival verkocht zijn! Voor Vrienden van Gruusbek Live zijn nog wel kaarten te verkrijgen.

Heb je nog geen kaarten kaarten en wil je er toch bij zijn? Dat kan door mee te doen met de prijsvraag!

Hoeveel liedjes staan er in de database van Gruusbek.nl?

 

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eerlijke
7 jaren geleden

OK nog gewonnen. Vriendjespolitiek. Sorry echt waar schandailg

Henny
7 jaren geleden

T,is te gek voor woorden over dat doek,in t Keulen van Gelderland hoort dat doek te hangen dat heeft niks te maken met berg en dal.Het is onze prins en onze prinses,dus ophangen.