Mike Hijmans Prins Feestneus de 9e van Groesbeek

GROESBEEK – Vrijdag 15 november was de jaarlijkse prinsenbekendmaking van carnavalsvereniging De Feestneus. In het unieke Feestneus café in een bomvolle Nachtwacht van De Linde werd bekendgemaakt dat dit jaar Mike Hijmans de scepter zal zwaaien. Mike mag zich dit seizoen Prins Feestneus de 9e noemen in het Keulen van Gelderland.

Geboren en getogen in de Bruuk (Breedeweg) is Mike in het dagelijks leven leraar op Basisschool De Klumpert in Nijmegen. Daarnaast is hij een bekend gezicht binnen Groesbeek als barman bij Café Zaal De Comm en voorheen De Linde. Als vrijwilliger zet hij zich al jaren in als lid van het jeugdbestuur bij R.K.S.V. De Groesbeekse Boys. Sinds 2006 behoort Mike tot de carnavalsvereniging Bej Mekoar Gerapt waarmee zij ieder jaar meedoen om de prijzen met de grote optocht door het Keulen van Gelderland.

Mike wordt tijdens zijn periode als Prins Feestneus de 9e bijgestaan door de raad van elf, de raadsdames en zijn presidenten Kevin Coenen, Dennis Kleijnen en Pieter Spanjers. De hofdames zijn Vera Kleijnen, Kim Broekman en Nicole Spanjers. De hofschenker dit jaar is Rick van der Horst.

Tijdens de gezellige bekendmaking in het 1e Feestneus Café zong Prins Mike zijn carnavalsschlager, ‘Méster, Tapper da zie ik’.
‘Dit joar zet ik alles op alles’ is het motto van Prins Mike.

Mike en zijn gevolg is dit seizoen te volgen op Facebook en Instagram.

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties