Groesbeeke schlagergroepen eren De Restantjes

Restantjes Tribute op zaterdag 30 november in De Linde

Op 1 februari staat voor de 33e keer het Groesbeekse Carnavalsschlagerfestival op het programma. Slechts één schlagergroep heeft alle voorgaande edities deelgenomen; De Restantjes.
Ook in februari zullen zij in sporthal Heuvelland weer op het podium staan. Zij hebben echter aangegeven dit de laatste keer zal zijn. Na 33 schlagers is het perfecte moment aangebroken om te stoppen, vinden zij zelf. De vele fans zullen hier zeker anders over denken.

Dit allemaal wetende is het de hoogste tijd voor een Restantjes Tribute. Op zaterdag 30 november gaat deze in de Tuinzaal van De Linde in Groesbeek plaatsvinden. Alle 33 carnavalsschlagers van De Restantjes zullen deze avond, in chronologische volgorde, live ten gehore worden gebracht door 33 verschillende schlagergroepen. De Restantjes zelf sluiten af met hun nieuwste en ook laatste lied, dat tijdens deze Tribute voor het eerst te horen zal zijn.

Toen de schlagersgroepen gevraagd werden een bijdrage te leveren aan deze avond, was het in enkele dagen geregeld. Bijna iedereen wil er bij zijn en de liedjes van De Restantjes waren in een mum van tijd verdeeld. Dit geeft ook aan hoe geliefd de dames zijn, ook bij hun collega-schlagerzangers.

Het zal een memorabele avond worden voor de liefhebbers van Groesbeekse carnavalsschlagers, maar zeker ook voor De Restantjes zelf, die vanuit een ereloge van alle optredens mogen genieten. Niet alleen nog actieve schlagergroepen treden op, maar de helft van de deelnemers bestaat uit reeds gestopte groepen, die nog graag één keer het podium beklimmen om hun collega’s van weleer te eren.

De zaal is om 20.00 uur open en het eerste optreden is, vanwege het uitgebreide programma, om 21.00 uur precies. De entree is gratis.

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties