Marie-José Peters Boerman Prinses van CV Net Aecht

Marie-Jose Peters-Boerman (33) is zaterdagavond uitgeroepen tot de nieuwe prinses van CV Net Aecht in Groesbeek. Dat gebeurde in cultureel centrum De Mallemolen.

Wie van de Drie (of toch 4?)

Na enkele optredens van lokale Schlagerartiesten dacht men door middel van een bijzondere Wie van de Drie-show de nieuwe prins uit te kiezen. Martijn Schmiermann was de presentator en de jury bestond uit de leden van De Restantjes. Wie zou het worden? Patrick Jochems, Jo Schoofs of Boney H?

10 hofdames

Er bleek echter nog een vierde, vrouwelijke, kandidaat te zijn; Peters-Boerman kwam bij de onthulling uit het niets tevoorschijn.
Peters-Boerman, woonachtig op de Wylerbaan, is dochter van Jo Boerman en Thea Boerman-Kersten (voorheen Slagerij Boerman), is getrouwd, heeft twee kinderen en werkt in het dagelijks leven in de uitvaartbranche waar ze naast een baan in loondienst ook haar eigen onderneming heeft. Haar schlager heet: vasteloavend is mien leve en haar motto is: Makt schik en plezier, ge ziet mar ekkes hier!

De kersverse prinses heeft maar liefst 10 hofdames, Antoinette Kokke, Susan Kroes, Rian Jacobs, Desiree Janssen-Brandhorst, Larissa Jacobs, Angelique Wildeman, Sandy Janssen, Neila Visser-Chahed, Debby Peters-Broeren en Krista Theunissen. De vorsten zijn Sjon Peters (man van de prinses) en Hans Holthuysen.

Peters-Boerman volgt Prins Ummenie d’n 58e, Hennie Albers op. Albers kan terugzien op een geweldig seizoen.

Tekst: deGroesbeek.nl en Krista, Afbeeldingen: CV de Berggeiten

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties