Na een geslaagd Schlagerweekend in Groesbeek kan iedereen zich gaan opmaken voor het carnaval. Daar mag ‘t Sökske natuurlijk niet bij ontbreken.

Ook dit jaar staat ‘t Sökske weer boordevol met leuke en verrassende verhalen: een prima voorbereiding op het carnaval in Groesbeek. De redactie is wederom trots op het eindresultaat: zij bedanken iedereen van harte die een steentje heeft bijgedragen aan deze editie.

‘t Sökske 2017 zal deze week in Groesbeek verspreid worden bij deze uitgave van Hét Gemeentenieuws.  Dit betekent wel dat huishoudens met een NEE-NEE & NEE-JA sticker op de brievenbus ‘t Sökske niet automatisch ontvangen. Een aantal exemplaren ligt daarom vanaf donderdag 9 februari a.s. klaar bij Gera Sportprijzen, Reestraat 13 en bij DHD Drukkerij, Kloosterstraat 41. Er geldt 1 exemplaar per persoon en op = op. Mocht u onverhoopt geen Sökske ontvangen hebben en géén NEE-NEE of NEE-JA sticker op de brievenbus geplakt hebben, stuurt u dan deze week een mailtje met uw naam en adresgegevens naar sokske@sok-groesbeek.nl.

De redactie wenst u veel leesplezier en alvast een fijne en gezellige carnaval.

Alaaf, Alaaf, Alaaf!

1 Reactiethreads
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde reactie
De populairste thread met opmerkingen
1 Commentaar auteurs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneren  
Abonneren op
D'n Kraaier

‘t Sokse/JA, Maandag 27/02 vanaf 22:00 uur Arm Snuutje/NEE/NEE/NEE