Boerenbruiloft in de tent

Eind 2016 kwam onverwachts de vraag of de Prinsen Senaat de boerenbruiloft in de tent op 28 februari 2017 wilde organiseren.

Er hoefde niet gekozen te worden wie van de Prinsen Senaat het boerenbruidspaar zou worden. Eén blik was genoeg, want tijdens de receptie van Prins Ummenie d’n 57e Hans de Bon van de Feestneus bloeide de liefde tussen deze prins en prinses al op.

Antoon van Toon Schoenmakers, werd 82 jaar geleden geboren in ‘t Hérwendael. Daar waar later zijn voetbalclub De Treffers een periode gevestigd was en hij als fanatieke middenvelder menig balletje heeft getrapt. Tot op de dag van vandaag is Antoon bezig als timmerman. Hij was Prins Ummenie d’n 14e in 1972/1973 en werd direct daarna schutterskoning in 1973/1974. Onlangs nog, in 2015, was hij Prins De Treffers.

Ria van Jaap Weijers van de Plak en Berta van Grinsven van de Ashorst. Zij volgde de opleiding voor gezinsverzorgster en werkte later ook nog als wijkverzorgster. Ria was 25 jaar lang uitbaatster van Café de Comm, hét middelpunt van het carnavalsfeest in Groesbeek. Zij is dan ook bekend als Ria van de Comm. Maar sinds 1996 ook als de eerste Prinses Ummenie d’n 36e van Groesbeek en zelfs de eerste prinses Carnaval in Nederland met een eigen vrouwenraad en Batsemekèls.

Iedereen is van harte uitgenodigd de huwelijksvoltrekking op 28 februari 2017 in de tent bij te wonen en het ‘Net Aechte’ paar tijdens de aansluitende receptie te komen feliciteren.

Namens de Prinsen Senaat.

Abonneren
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties